Olemme uusi, pieni kotimainen luonnosta lähtöisin olevien tuotteiden verkkokauppa. Luannon tarina sai alkunsa vuonna 2018 rakkaudesta luontoon, sen voimaannuttavaan energiaan ja orgaanisiin tuotteisiin.


Mielestämme kaikilla pitäisi olla pala, tai kaksi palaa luontoa kotonaan, tyylissään, ihollaan, sisustuksessaan tai mielessään. Luanto haluaa olla mukana kestävässä kehityksessä tarjoamalla suurimmaksi osaksi pelkästään kierrätettäviä luonnonmukaisia tuotteita läheltä, mutta Skandinaavisella otteella, tyylillä ja muotoilulla. Ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat arvojamme johon tuotteissamme pyrimme, sillä maapallomme eteen tarvitsee edelleen tehdä työtä. Vähennetään yhdessä luontoa kuluttavia sekä rasittavia raaka-aineita  ja säästetään luontoa käyttämällä luonnonperäisiä sekä -mukaisia tuotteita että materiaaleja. Tällaiset arjen valinnat ovat tärkeitä ja pieniä suuria tekoja.
Yhdessä pystymme vaikuttamaan. Yhdessä pystymme parempaan. Yhdessä pystymme näyttämään #luannonvoimaa

Luannon tuotteiden raaka-aineina toimii pääasiassa puu ja orgaaniset öljyt. Tuotteiden viimeistelyissä vältämme lakan ja vahan käyttöä, sen sijaan käytämme orgaanisia öljyjä. Pakkausmateriaalin minimoimisen ja ympäristöystävällisyyden takaamisen vuoksi osa tuotteistamme toimitetaan kasaamattomina, jotta paketit mahtuisivat mahdollisimman pieneen tilaan hiilijalanljäljen pienentämiseksi samalla vähentäen muovin käyttöä. Suurin osa ylijäämä puutuotteista toimitetaan taidekouluihin ja iltapäiväkerhoihin uudelleenkäyttöä varten. Kaikki toimittajamme ovat läpäisseet meidän laadunvalvonta, vastuullisuus, ekologisuus ja ympäristöystävällisyyden kriteerit. Kaikki tuotteemme eivät siis välttämättä tule läheltä, mutta sitäkin suuremmalla syyllä on niissä ympäristöystävällisyys ja ekologisuus otettu huomioon.


Valikoimasta löytyy tuotteita kodin sisustukseen, tyyliin, lapsille ja ihon hoitoon. Meidän sisustustuotteemme ovat kaikki käsityötä ja suurin osa tuotteistamme onkin valmistettu suomalaisesta puusta! Luonnon kosmetiikkabrändimme HOIA Homespa on erittäin korkealaatuinen ja vegaaniset, eläinkokeettomat tuotteet valmistetaan Saarenmaalla, Eestissä. Tällä hetkellä myynnissämme on n. 20 erilaista tuotetta sisustuksen, luonnonkosmetiikan sekä tyylin saralta ja valikoimamme laajenee vähitellen! Valitsemme kauppaan vain ja ainostaan laadukkaita, käsityönä valmistettuja tuotteita, jossa ympäristöystävällisyys on otettu huomioon.

Luannon takana on ja seisoo suomalainen pienyritys, perhe Helsingistä. Teemme, ideoimme ja suunnittelemme kaiken yhdessä alusta loppuun, suurella sydämellä. Hoidamme tuotteiden varastoinnin ja lähetykset itse ja tällä haluamme varmistaa tuotteiden laadun ja sujuvan toimituksen. Luonto ja luonnollisuus ovat meille tärkeitä niin sisustuksessa, ihon ja kehon hoidossa, kuin tyylissäkin!


***

Toiminta-ajatus ja visio

Luannon toiminta-ajatuksena on kannustaa sekä motivoida ihmisiä tekemään vihreitä valintoja sisustus-, tyyli-, lastentarvike- sekä luonnonkosmetiikkatuotteiden osalta. 

Meidän visiona on olla Suomen johtavin luonnonperäisten tuotteiden verkkokauppa ja aikaansaada Luannolle positiivinen sekä vihreä brändikuva.Arvomme

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Kasvu ja yhteistyö

AvoimuusMissiomme

Tarjota trendikkäitä, kierrätettäviä, orgaanisia sekä luontoystävällisiä tuotteita ja harjoittamalla kestävää kehitystä samalla palvellen vihreää luontoamme.Pitkäaikaistavoitteemme, johon etsimme jatkuvasti ratkaisuja:

Muovittomat pakkausmateriaalit ja ympäristöystävällisemmät kuljetuspalvelut.


Jonna Emilia Valkeinen

Markkinointi & operatiivinen johto, perustaja


Sander Mosel

Verkkokauppapäällikkö, perustaja


Ota yhteyttä ja kysy kuulumisia!

luanto@luanto.fi

#luantofi #luannonvoimaa