Toimitusehdot


Yleistä

Luanto verkkokauppa on Koalafied Entertainment:in ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Koalafied Entertainment (2808539-2, Länsisatamankatu 34 A 79, luanto@luanto.fi). Koalafied Entertainment pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa ostokset kotimaisilla verkkopankeilla, korttimaksuilla tai vaihtoehtoisesti voit valita maksutavaksi Klarna laskun tai osamaksun. Myös laskutus on pyydettäessä mahdollista, mutta olethan tästä yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta: luanto@luanto.fi.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin ja pikakuriirin kuljetuspalvelut. Toimitustavaksi voit valita joko Postipaketin / Postin pakettiautomaatin. Mikäli haluat pakettisi samana iltana, käytössäsi on myös meidän salamannopea pikakuriirilähetys PK-seudulla.

Perinteisissä toimitustavoissa ilmaisen toimituksen raja on 75€.


Toimituskulut:

  • Postipaketti ja pakettiautomaatti: 7,50€ (ilmainen toimitus kun tilaus vähintään 75€)
  • Salamannopea pikakuriirilähetys: 19,90€ (ilmainen toimitus kun tilaus vähintään 109€)


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö voivat vaikuttaa toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Osa tuotteistamme valmistetaan sinulle vain tilauksesta ja tämä voi pidentää toimitusaikaa. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.  Mikäli toivottu tuote on loppunut verkkokaupasta, haluat tilata suuremman erän tai toivot yksityiskohtaisempia tietoja toimitusajoista olethan yhteyksissä asiakaspalveluumme luanto@luanto.fi.


Palautusoikeus

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla (pl. kosmetiikkatuotteet) on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Mikäli haluat vaihtaa- tai palauttaa tuotteen, olethan tästä ensin yhteyksissä asiakaspalveluumme luanto@luanto.fi. Saat meiltä palautusohjeet ja palautusilmoituksen, joka tulee liittää mukaan palautettavaan lähetykseen. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan palautuksia ilman yhteydenottoa.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Luanto verkkokaupan asiakaspalvelu: luanto@luanto.fi.