Ruusuvesi 100 ml

Hoia
Ruusuvesi 100 ml
Ruusuvesi 100 ml Ruusuvesi 100 ml Ruusuvesi 100 ml

Monikäyttöinen ja orgaaninen ruusuvesi puhdistaa, kosteuttaa, raikastaa ja pehmentää ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl


Orgaaninen ruusuvesi kosteuttaa, raikastaa ja pehmentää ihoa. Ruusuvedellä on ihoa vahvistava vaikutus ja se auttaa vähentämään ihon juovia, uudistamaan ihosoluja ja puhdistamaan ihoa epäpuhtauksista. Ruusuvesi soveltuu kaikille ihotyypeille ja se auttaa säilyttämään ihon PH-tason, lievittää ärtynyttä ja palanut ihoa ja auttaa vähentämään aknea. Sitä voidaan käyttää niin kasvojen kuin koko kehon iholla. Kokeile ruusuvettä myös hiuksillesi, koska mukavan tuoksun lisäksi se pehmentää, kosteuttaa ja tekee hiuksistasi kiiltävät. Ruusuvesi sopii myös huoneilman freesaajaksi ja voit lisätä sitä jopa kylpyveteen. 

VINKKI!
Ruusuvesi sopii erityisesti Hoian Rhassoul-savinaamion pohjaksi tavallisen veden sijaan, kasvojen raikastamiseen kuumana kesäpäivänä sekä vauvan ihon puhdistukseen.


KÄYTTÖ:
Ruusuveden käyttöön on kaksi eri vaihtoehtoa. Voit joko pyyhkiä ihoa kevyesti ruusuvedellä kostutetulla vanulla tai suihkauttaa sitä vapaalla kädellä iholle muutaman kerran ja jättää sen iholle.


KOOSTUMUS (INCI): 
*Ruusuvesi, Natriumbentsoaatti, Kaliumsorbaatti, Sidrunhape, Citronellol, Geraniol,

Linalool, Eugenol, Citral, Farnesol. 

*Orgaaninen


Ingredienser: 
Rosevatten, Natriumbensoat, Kaliumsorbat, Citronsyra, Citronellol, Geraniol, Linalool,

Eugenol, Citral, Farnesol.

 *Organiska


Handmade in Saaremaa, Estonia

100% Natural

Cruelty free

Vegan

Arvostelut 0 arvostelua