Rhassoul-savi 75ml

Hoia
Rhassoul-savi 75ml
Rhassoul-savi 75ml Rhassoul-savi 75ml

Erittäin mineraalipitoinen marokkolainen Rhassoul-savi imee iholta lian, rasvan sekä myrkylliset yhdisteet sekä ruokkii ihoa ja vähentää sen punaisuutta.

15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 8 kpl


Rhassoul-saven hoitavat ominaisuudet ja sen ainutlaatuisuus on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Rhassoul-savi on peräisin Marokosta Atlasvuorilta ja se on spa-laatuista ja erittäin mineraalipitoista. Savi puhdistaa turvallisesti ihohuokoset, vahingoittamatta ihon omaa pH-tasapainoa ja sitä suojaavaa happovaippaa. Rhassoul-saven puhdistava ominaisuus perustuu siihen, että se imee ja sitoo itseensä likaa, rasvaa sekä iholle muodostuneet myrkylliset yhdisteet. Koska savi ei vaahtoa, se toimii myös loistavasti akne-, psoriasis- ja atopiaihoisille puhdistukseen sekä naamioksi. Savi ruokkii ihoa, hiuspohjaa ja hiuksia monilla mineraaleilla (mm. magnesium ja pii), se vähentää ihon punaisuutta ja tasoittaa ihon pintaa tehden siitä kirkkaamman. Koska Rhassoul-savi on 100% luonnon tuote, se sopii myös rikkoutuneelle iholle sekä pesuaineallergioista kärsiville. Savea voidaan käyttää myös hilseilevän, tukkoisen ja rasvoittuvan ihon ja hiuspohjan hoitoon ja se helpottaa nopeasti kutinaa, hilseilyä ja ärsytystä.


KÄYTTÖ: 

Voidaan käyttää kasvoille, kehon iholle, hiuspohjaan ja hiuksiin puhdistuksena tai naamiona. Sekoita 1 tl savea veteen tai HOIAn ruusuveteen ja levitä iholle kuorivin ja pyörivin liikkein. Anna sen vaikuttaa 2-4 minuuttia. Huuhtele huolellisesti.


KOOSTUMUS (INCI): 

Rhassoul clay (Rhassoul-savi)


Handmade in Saaremaa, Estonia

100% Natural

Cruelty free

Vegan

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet