Rannekello Prosawood Venus Rose

Rannekello Prosawood Venus Rose
Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose Rannekello Prosawood Venus Rose

Vangitsee ja pysäyttää ajan | Takaperin käyvä puinen rannekello

164,90 €
Sisältää alv. 24.00 %


Venus Rose on erityisempi kuin mikään muu vastaava puinen rannekello ja tällä ylellisellä kellolla on paljon syvempi merkitys kuin pelkästään ajan kertominen. Venus rohkaisee käyttäjäänsä hidastamaan ja elämään hetkessä - menneisyys on mennyttä ja tulevaisuus on edessä. Tunteet, muistot ja hetket syntyvät tällä ja nyt. Vaali näitä hetkiä joka kerta kun katsot Venusta.


Katso videoINSPIRAATIO | Luonto ja maailmankaikkeus ovat Venuksen inspiraation lähteitä. Venus on aurinkokunnan ainoa planeetta, joka pyörii akselillaan vastakkaisessa suunnassa muiden planeettojen kanssa. Roomalaisen aurinko- ja rakkauden jumalattaren nimeksi kutsutun planeetan innoittamana syntyi puinen rannekello Venus Rose, joka symboloi kaunista ja salaperäistä luontoa.

IDEA | Vaikka Venus Rose näyttää aluksi hieman epätavalliselta, se näyttää oikean ajan. Sinun täytyy vain keskittyä ja elää hetkessä! Kellon numerotaulu ja viisarit on käännetty päälaelleen, koska miksi tyytyä perinteiseen? Muutaman katselukerran jälkeen kellotaulu tuntuu jopa luonnollisemmalta kuin perinteinen malli.


Miten lukea kellonaikaa?VIISARIT | Kaikki viisarit liikkuvat vastapäivään ja kellotaulun numerot kasvavat myös vastapäivään.

 LUKEMINEN | Sovellat vain tavanomaista ajan lukemistapaa - lukemalla ensin tunnit ja sitten minuuttilukeman saat oikean ajan.

HIDASTA | Kun olet käyttänyt kelloa jonkun aikaa, opit ja totut pian ymmärtämään hetkessä elämisen tärkeyttä.

Katso tästä miten kellon kellotaulu toimii.


Arvostelut 0 arvostelua