eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder)

eKoala
eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder)
eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder) eKoala - ruokalappu (harso 45x45cm ja holder)

eKoalan tuotteet on valmistettu kasvimateriaaleista kuten maissista, hirssistä ja punajuuresta. Tämä muoviton materiaali on kestävä ja 100% biohajoavaa.

21,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Valmistettu kasvimateriaaleista kuten maissista, hirssistä ja punajuuresta

Bibholderilla saat helposti kiinnitettyä eKoalan harson ruokalapuksi ja suojaamaan näin vaatetusta ruokailun ajan. Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat, että sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

eKoalan harsot on valmistettu pehmoisesta kasvipohjaisesta cashmeresta, joka on ainutlaatuinen männyn puumassasta valmistettu tekstiilikuitu. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pehmeämmäksi pesussa!

Materiaali

eKoalan tuotteet on valmistettu kasvimateriaaleista kuten maissista, hirssistä ja punajuuresta. Tämä muoviton materiaali on kestävä ja 100% biohajoavaa. eKoala on aidosti ekologinen vaihtoehto sillä valmistuksessa ei ole käytetty muovia tai melamiinia edes sidosaineena tai pakkauksissa!

Valmistusmaa

 Italia

Tuotesetti saatavana neljässä värissä: oranssi, violetti, sininen ja vihreäArvostelut 0 arvostelua